Nėndrejtori

Emri: Kujtim Onuzi

Mobile: 0682397202

Email: konuzi@yahoo.com

 

   CV e shkurtėr

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...