Personeli i IGJEUM

 Administrata

Nasilda Shyti
Tel: 042259540
E-mail:nasildashyti@yahoo.com
 Curriculum Vitae
Nereida Lako
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Naile Matoshi
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Dega Personeli
Tel: 42250601
E-mail:
 Curriculum Vitae
Zaira Mali
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Safije Zeqollari
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae
Safet Qosja
Tel: 42259540
E-mail:
 Curriculum Vitae

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...