Personeli i IGJEUM

 CURRICULUM VITAE

  Emri                   Petraq
  Atesia                            Spiro
  Mbiemri    Naēo
  Datelindja    02. 11. 1955
 Gjendja civile                i martuar, 2 fėmijė
 Vendlindja    Lushnje
 Adresa : Rruga “Llambi Bonata”, Pallati 10, shk.1, ap.6, Kombinat Tiranė
 Arsimi Universitar 1975-1980 - Universiteti i Tiranes, Fakulteti Gjeologji-Miniera. Diplomuar Ing. Gjeolog Nafteme diplome Nr. B -1089.
 GRADA SHKENCORE Grada shkencore: Doktor i shkencave
Titulli: Prof. As. Dr
 GJUHE TE HUAJA

Gjuhen frenge

 EKSPERIENCE PROFESIONALE

1980-1999 -  Instituti Gjeologjik i Naftes e Gazit, Fier
1995-1999 -  Specialist konsulent prane “COPAREX NETHERLANDS BV”, e cila kryente aktivitet per zbulimin e naftes ne Shqperi.
1999 –2007-Instituti i Kerkimeve Gjeologjike, ne sektorin e Gjeologjise Regjionale
 2008- nė vazhdim Instituti i Gjeoshkencave.

 BOTIME SHKENCORE DHE RAPORTE STUDIMORE Jam autor i parė i 15 artikujve shkencor pėr problemet e gjeologjisė sė vėndit tonė tė botuara nė revista tė ndryshme.
Kam marrė pjesė me referime e postera nė disa aktivitete shkencore si kongrese, simpoziume, konferenca, 12 aktivitete .
  1. Naēo P., Prrenjasi E., Valbona U. (1986)  “Metodika e rilevimeve gjeologjike”  Fondi  i Institutit Gjeologjik te Naftes Fier, f. 120
  2. Dyrmishi Ē., Piro E., Naēo P.(1991) “Manuali dhe metodika e punimeve fushore sedimentologjike” Patos, f. 158

 

   CV-ja e detajuar

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...