Bashkepunime

Memorandumi i Mirekuptimit ndėrmjet DPEC dhe IGJEUM

...


MARRĖVESHJE NDĖRINSTITUCIONALE PĖR POPULLIMIN ME TĖ DHĖNA TĖ KADASTRĖS KOMBĖTARE TĖ BURIMEVE UJORE

Agjencia e Menaxhimit të Burimeve Ujore (AMBU) dhe Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM)

...


INTERNATIONAL MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

INTERNATIONAL MEMORANDUM OF UNDERSTANDING between the Institute of Geosciences Polytechnic University of Tirana Tirana, Albania and the CIMA Research Foundation International Centre on Environmental Monitoring University of Genova Campus - Savona, Italy ...


PROTOCOL ON MULTILATERAL COOPERATION

PROTOCOL ON MULTILATERAL COOPERATION IN SEISMIC DATA EXCHANGE between the institutions: DEPARTMENT OF GEOPHYSICS, FACULTY OF SCIENCES, UNIVERSITY OF ZAGREB, CROATIA FEDERAL HYDROMETEOROLOGICAL SURVEY, CENTER FOR SEISMOLOGY SARAJEVO, HYDROMETEOROLOGICAL SURVEY OF REPUBLIKA S ...


MEMORANDIUM MIRĖKUPTIMI DHE BASHKĖPUNIMI

MEMORANDIUM  MIRĖKUPTIMI DHE BASHKĖPUNIMI

MEMORANDIUM MIRËKUPTIMI DHE BASHKËPUNIMI

...


Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...