Vizitė e studentėve Finlandezė qė studiojne nė fushėn e meteorologjisė nė IGJEUM

Vizitë e studentëve Finlandezë që studiojne në fushën e meteorologjisë në IGJEUMsot date 29 mars 2016

 

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi në kohë reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhësisë së tërmeteve...