logo igeo

Ing.

Ardian Minarolli

Faqja kryesore: https://www.geo.edu.al
Addresa:
Rruga” Don Bosko” nr. 60.
Tirane
Shqiperi
Kodi Postar: 1024

Ka filluar punë në vitin 1987 pranë Qëndrës Sizmologjike (sot IGJEO) me detyrë laborant për indetifikimin, lokalizimin, përpunimin, raportimin, bërjen e buletinit të aktivitetit sizmik, pranë stacionit qëndror Tiranë. Përgjatë ketyre viteve ka marrë pjesë në shumë projekte dhe trajnime të ndryshme si; Mikrozonimi Sizmik i qytetit të Tiranës, studimet sizmike në kuadrin e një projekti të Bankës Botërore, grykëderdhja Shkumbin- Seman. Projekt me anë të metodave elektromagentike për indetifikimin e objekteve arkeologjike në Bylis, Apolloni dhe kalanë e Tiranës. Projekt mbi matjen e vlerave të gazit Radon në veri-lindje dhe jug-perëndim të Shqipërise etj. Aktualisht vazhdon monitorimin e aktivitetit sizmik në vend dhe rajonit rreth nesh.