logo igeo

esc_prefixtitle

Alberta Carciu

Faqja kryesore: https://www.geo.edu.al
Addresa:
Rruga “Don Bosko” nr. 60,
Tirane
Albania
Kodi Postar: 1024

Ka mbaruar arsimin e larte ne Vitin 1985 , ne profilin Financier I larte .

Gjate periudhes  pas arsimimit ka kryer detyra te ndryshme  sipas profilit, specialist auditi,  llogaritare e pare ,specialiste prane deges se tatimeve  etj .

Ne janar  te vitit 2000 ka filluar pune ne Universitetin Politeknik te Tiranes . ka ushtruar detyren e  specialist auditi, specialist finance ne Rektorat .

Ne Shkurt te vitit 2013  ka punuar Ne Universitetin Politeknik te Tiranes  si Kryetare e Deges se Finances , prane Fakultetit te Teknologjise se In formacionit  .

Ne Mars 2022 e aktualisht punon ne Institutin e Gjeoshkencave  si Kryetare e Deges se Finances .

Eshte kualifikuar ne vazhdim ,si audituese ne sektorin public, kontabiliste e miratuar si dhe ka marre pjese ne te gjitha trainimet qe jane organizuar per Sektorin  e Finances .