AUTORITETE DREJTUESE TE IGJEUM

DREJTOR I INSTITUTIT
Prof. Asoc Fatos Hoxhaj

KANCELAR

Nasilda Shyti

     

PERGJEGJES  DEPARTAMENTESH

  • Departamenti i Ekonomise Ujore Dhe Energjive Te Rinovueshme: Prof. Stavri Lami
  • Departamenti i Gjeologjisë: Prof. Asoc.  Ylber Muceku
  • Departamenti i Klimës dhe Mjedisit: Prof. Petrit Zorba
  • Departamenti i Sizmologjisë:  Prof. Asoc. Rexhep Koçi

 

free counter

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...