Personeli i IGJEUM

 CURRICULUM VITAE
  Emri                  IRENA  
  Mbiemri   YMETI
  Datelindja   08 Tetor, 1979
 Vendlindja    Skrapar, Shqipëri
 Adresa : Instituti i Gjeoshkencave Rruga “Don Bosko” Nr.60 Tiranë
 Arsimi Universitar 2005-2007MSc në Shkencat e Gjeo-informacionit dhe Observimit të Tokës /Remote Sensing dhe GIS per integrimin e baseneve ujëmbledhës dhe menaxhimin e resurseve ujore
– Departamenti i Resurseve Ujore, International Institute for Geo-information Science and Earth Observation, Enschede, Hollandë.
- Diploma: “Përcaktimi i shiut nga Remote Sensing për modelet konceptuale reshje- rrjedhje në basenin e sipërm të Nilit Blu”.
- Udhëheqës: Dr. Ing. T.H.M. Rientjes, Dr. Ing. M. Booij.

1999 – 2003 BSc në degën e Gjeografisë.
– Departamenti i Gjeografisë, Fakulteti Histori-Filologji, Universiteti i Tiranës, Tiranë.
- Diploma: “Burimet natyrore dhe humane në bashkinë e Kamzës, Tiranë”.
- Udhëheqës: Dr. Farudin Krutaj

 GJUHE TE HUAJA - Anglisht
- Frëngjisht
- Italisht
 AKTIVITETI PEDAGOGJIK AKTUAL Asistent - Fakulteti i Gjeologji Minierave, Departamenti i Gjeoinformacionit, Tiranë
 EKSPERIENCE PROFESIONALE 2003 – 2005 Specialist – Instituti i Hidrometeorologjisë, Tiranë.
2008- vazhdim Specialist i GIS - Instituti i Gjeoshkencave, Departamenti i Teknologjive të Gjeoinformacionit, Tiranë.
 BOTIME SHKENCORE DHE RAPORTE STUDIMORE  I. Ymeti, Modelimi i shiut …, Prezantim gojor në “MSc Day” në “International Institute for Geo-information Science and Earth Observation”, Enschede, Hollandë, 31 Janar, 2007.
   CV-ja e detajuar

Qendra Kombëtare për Parashikimin dhe Monitorimin e Rreziqeve Natyrore


Qendra Kombëtare e monitorimit të aktivitetit sizmik

Monitorimi ne kohe reale 24/24

Buletini Sizmologjik Mujor

Publikim periodik i parametrave valore, parametrave vatrore dhe madhėsisė sė tėrmeteve...